Helmihuntterit palveluksessanne

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää miten voisimme teidän yrityksenne rekrytointitarpeissa auttaa.

Kati Kulin

Yrittäjä, CEO, HHJ

+358 40 7160 379

kati.kulin@helmihunter.fi


Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta rekrytointien, kouluttamisen ja HR-tehtävien parissa ja haastatteluja onkin kertynyt jo tuhansia. Olen toiminut esihenkilönä ja tulosvastuullisissa rooleissa, viimeksi henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä yli 5000 henkilöä vuosittain työllistävässä henkilöstöpalveluyrityksessä. Minulla on kokemusta hallitustyöskentelystä ja HHJ-tutkinto suoritettuna. Työn vastapainoksi juoksen polkujuoksukisoissa, hiihdän ja käyn joogaamassa.


Maria Pelkonen

HR Business Partner

+358 40 6741 269

maria.pelkonen@helmihunter.fi

Olen työskennellyt vuosia erilaisten liiketoimintalähtöisten rekrytointi -ja HR tehtävien parissa. Loppusuoralla oleva MBA-tutkinto syventää osaamistani laaja-alaisesti henkilöstöprosessien kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnittelu-, kehittämis- ja johtotehtäviin liittyen. Rekrytointien lisäksi kauttani saat konsultointia ja näkökulmia erilaisiin HR-asiakokonaisuuksiin, kuten esimerkiksi työhyvinvointiin, työsuhteen elinkaaren hallintaan, strategisiin asioihin tai työyhteisön kehittämiseen liittyen. Työn ulkopuolella päiviini tuo vastapainoa urheilu, sisustus ja perheen kanssa yhdessä touhuaminen.

Tuuli Lamminmäki

Senior Research Consultant


Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan rekrytointien ja HR-tehtävien parissa tehden yhteistyötä satojen yritysten ja lähes tuhannen osaajan kanssa. Olen työskennellyt tulosvastuullisissa esihenkilö- ja johtotehtävissä, niin kotimaisissa kasvuyrityksissä kuin kansainvälisissä pörssiyhtiöissä. Olen toiminut johtoryhmän puheenjohtajana ja ohjausryhmien jäsenenä. Viimeiset kolme vuotta olen asunut Yhdysvalloissa ja vauhdikkaan arjen varmistavat perheen pienet pojat!