Kesäetu

Ota Helmihunter avuksi työntekijäkokemuksen kehittämiseen ja saat nyt 30% alennuksen viimeistään 15.6.2023 mennessä tehtyihin Helmet edellä - palvelun tilauksiin!

Tarjoushinta 5250 € (OVH 7500 €).


Tarjous on voimassa max. 70 henkilöä työllistäviin yrityksiin ja pitää sisällään:

  • alkutapaamisen
  • yrityksen dokumenttien läpikäynnin
  • 7-10 työntekijän haastattelua
  • tulosten läpikäynnin
  • kehitysehdotuksen
  • lopputapaamisen
Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä teidän työpaikastanne vielä parempi! Käy lukemassa myös asiakastarina täältä.

Helmet edellä - Työntekijäkokemuksen kehittämisellä parempiin tuloksiin.

Panostamalla hyvään työntekijäkokemukseen organisaatiot sitouttavat työntekijöitään, pitävät henkilöstönsä motivaatiota yllä ja vähentävät henkilöstökustannuksia. Hyvinvoivien työntekijöiden myötä palvelun laatu ja asiakaskokemus paranee, joka edesauttaa liikevaihdon kasvua.


Palvelumme avulla saat konkreettisen ymmärryksen työntekijäkokemuksen nykytilasta, sen kehittämistarpeista sekä toimintaehdotukset kehittämistyön käytäntöön viemiseen. Ulkopuolisena kumppanina arvioimme tilanteen objektiivisesti ja saamme rehellistä palautetta työntekijäkokemuksen nykytilasta.


Työntekijäkokemuksen kehittämisen prosessi:


1. Lähtötilanne

Selvitämme työntekijälähtöisesti yrityksen työntekijäkokemuksen nykytilan: vahvuudet, kehittämistarpeet sekä asiat, mitä työntekijät pitävät tärkeänä työssä viihtymisen kannalta. Käymme asiakkaan kanssa läpi mistä nykyinen työntekijäkokemus koostuu, mitä se yritykselle ja sen työntekijöille käytännössä tarkoittaa - ymmärrys tukee liiketoiminnan kasvua.


2. Tulosten analysointi ja toiminnan kehittäminen

Analysoimme tulokset ja käymme ne asiakkaan kanssa yhdessä läpi sekä luomme tavoitetilan; mihin asioihin tulevaisuudessa panostetaan ja mitkä asiat jäävät ulkopuolelle.


3. Ratkaisu

Käymme prosessin asiakkaan kanssa läpi sekä annamme konkreettiset ohjeet ja kehitystä tukevat toimenpiteet ja mittarit, joiden perusteella yritys voi myöhemmin seurata, kuinka tulokset muuttuvat toimintatapoja muuttamalla.


4. Jalkauttaminen

Olemme asiakkaan halutessa myös mukana viemässä ohjeita käytäntöön, jolla varmistamme, että kehitystyö tulee tehdyksi

Soita tai laita viestiä Kati Kulin, p. 040 7160 379, kati.kulin@helmihunter.fi tai Maria Pelkonen, p. 040 674 1269, maria.pelkonen@helmihunter.fi