Asiakastarinat

Grenkelle työntekijäkokemus on äärimmäisen tärkeä asia ja osa strategiaa

GRENKE on B2B rahoitusalan ammattilainen ja tarjoamme pk-sektorille joustavia rahoitusratkaisuja henkilökohtaisella palvelulla. Suomessa GRENKE on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana ja olemme panostaneet paljon henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyisän työyhteisön rakentamiseen. Strategiamme mukaan 2023 on meidän yrityskulttuurin ja työnantajamielikuvan vuosi. Haluamme panostaa niiden tutkimiseen, rakentamiseen ja toteutukseen yhdessä henkilöstön kanssa.


Helmihunterin projekti "Helmet edellä”-työntekijäkokemuksen kehittämisellä parempiin tuloksiin tuli meille loistavaan saumaan, sillä pääsimme sen avulla heti tutkimaan työnantajamielikuvaa. Helmihunterin Marian tekemien henkilöstöhaastatteluiden avulla saimme rehellisiä, anonyymeja mielipiteitä, joiden avulla pääsemme sukeltamaan henkilöstölle tärkeisiin aiheisiin ja kehittämään niitä. GRENKE ei todellakaan ole ”valmis” vielä tällä saralla, vaan nyt vasta työantajamielikuvan ja yrityskulttuurin työmaan ensimmäinen kulmakivi on asetettu. Jokaisessa yrityksessä on jonkinlainen työntekijäkokemus ja yrityskulttuuri, mutta niin kauan, kun sitä ei ole sanoitettu, niin tuntuu helposti siltä, ettei sitä ole olemassa.

Helmihunterin tarjoama paketti oli meille kullan arvoinen ja pääsimme heidän avulla suoraan ytimeen ja käyntiin. Haastateltavat työntekijät pitivät Marian haastattelua mieluisana ja yhteenvedon perusteella uskallan luottaa siihen, että keskustelu on ollut avointa ja rehellistä. Loppuyhteenvetoa tulemme varmasti hyödyntämään ja otamme Marian esittämät parannusehdotukset vakavasti. Osan otimme heti käyttöön ja varsinkin perehdytykseen liittyvistä vinkeistä olemme äärimmäisen iloisia. Perehdytysohjelma oli muutenkin piirustuspöydällä ja saatiin siihen konkreettista apua heti alkuun.

Työntekijäkokemus on meille äärimmäisen tärkeä ja Helmihunterin tarjoaman palvelun avulla pääsimme vielä syvemmälle pinnan alle. Suosittelen ehdottomasti ulkopuolista apua, sillä kolmas, neutraali osapuoli osaa katsoa tilannetta eri tavalla verrattuna talon ihmiseen. Kun käytössä on luottamukselliset keskustelut kolmannen osapuolen toimesta, niin tuloksissa näkyy varmasti laajempi mielipide työntekijäkokemuksesta. Helmihunter oli meidän projektissa ehdottomasti oikea kumppani meille. Iso kiitos Marialle!


GRENKEn tarina sai alkunsa 40 vuotta sitten Baden-Badenissa, Saksassa. Nykypäivänä yhden miehen yritysideasta on kasvanut kansainvälinen yksi johtavista leasingpalveluiden tarjoajista Euroopassa. "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Grenke on Euroopan markkinajohtaja ja itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Organisaatio tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen helpottaakseen leasing-hankintoja.


Malin Miettinen | Henkilöstöjohtaja | Grenkeleasing Oy


#helmet edellä #työntekijäkokemuksen kehittäminen


Sulapac onnistui rekrytoinneissa Helmihunterien avulla

Löysimme Helmihunterien avulla yhden kansainvälisen myynnin osaajan sijaan kaksi loistavaa tekijää. Helmihunterit kuuntelivat meitä, aikataulu pysyi sovitussa ja yhteistyö oli vaivatonta. Meille kriittinen haku onnistui yli odotusten, kiitos!


Suvi Haimi | CEO | Sulapac Oy


#rekrytointi #headhunting